Yhteystiedot

Osoite:
Ruostepaja Oy
Parrutie 14
80100 Joensuu

Puhelin:
045-154 4014
Soita tästä!
(vain mobiilikäyttäjät)

Sähköposti:
posti@ruostepaja.fi

y-tunnus:
2550080-2

Automaalaamomme löydät aivan Joensuun keskustan tuntumasta, Tokmannin takaa.
Tuo autosi näytille ja saat hinta-arvion samantien mukaan.
Tai ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla,
niin me otamme yhteyttä sinuun tarjouksen kera.

 Sivumme

Tästä pääset tutustumaan Facebook-sivuihimme.

Facebook Aukioloajat:

Arkisin: 8.00 – 17.00

(muulloin sopimuksen mukaan)

Täällä Ruostepajassa tavoitteemme on tarjota sinulle huippuluokan palveluita, joita et löydä muualta. Tyytyväisyys myötävaikuttaa menestykseemme, minkä vuoksi asiakkaamme tarpeet ovat ensisijainen prioriteettimme. Ilman uskollisia asiakkaitamme meitä ei tunneta yhtenä Suomen parhaista autokorjaamoista.

Onko sinulla ongelmia ajoneuvosi kanssa? Ruostepaja pystyy käsittelemään sitä! Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on käydä kaupassamme, ja henkilökuntamme sekä asiantuntevat mekaanikot auttavat sinua mielellään.

Jos haluat muuttaa auton ulkonäköä, voit kysyä suunnittelijoiltamme tyyliä tai väriä, jota haluaisit autollesi.

Mistä löytää meidät:

Autokorjaamomme voi sijaita aivan Joensuun keskustan ulkopuolella, Tokmannin takana. Tuo ajoneuvo huoltoalueellemme ja saat nopeasti hinta-arvion. Voit myös ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai lähettää meille sähköpostia ennen vierailua, jotta voimme valmistautua ja aloittaa korjaamisen autosi heti kun saavut.

Osoitteemme on Ruostepaja Oy Parrutie 14 80100 Joensuu. Olemme avoinna maanantaista lauantaihin klo 9.00–18.00 paitsi sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.

Voit paikantaa meidät alla olevan kartan avulla:

Etkö vielä tiedä miten päästä Joensuulle, Suomen S-markkinoille Niinivaaraan, etsimään Ruostepaja? Älä huolestu, autamme sinua löytämään nopeimman tavan lähimmästä julkisen liikenteen asemalta S-market Niinivaaraan.

Rome2rio tarjoaa ilmaiseksi karttoja ja eläviä ajo-ohjeita, jotka auttavat sinua navigoimaan alueellasi, jotta voit navigoida tien varrella. Katso sovelluksen reittiohjeet ja aikataulut nähdäksesi kuinka kauan kestää matka Niinivaaran S-Marketiin.

Teemme ajon Niinivaaran S-Marketille nopean ja helpon, minkä vuoksi yli 720 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien Joensuun käyttäjät, luottavat Rome2rioon parhaaseen julkisen liikenteen sovellukseen. Sinun ei tarvitse ladata muita matka- tai junasovelluksia; Rome2rio on all-in-one-kauttakuljetussovellus, jonka avulla löydät parhaan käytettävissä olevan bussi- tai juna-ajan.

Kuinka päästä Ruostepajaan bussilla?

Jos olet tulossa Pekkalan Silta, etsi sieltä bussipysäkki ja odota sen saapumista. Niinavaran S-Marketille pääsee vain noin 30 minuuttia. Sinut pudotetaan markkinoiden bussipysäkiltä. Sieltä voit kävellä Ruostepajaan noin 5 minuutin ajan. Voit myös ajaa kauttakulkulinjalla 101 S-Market Joensuun bussipysäkiltä. Matka-aika on 17 minuuttia, ja sinut hylätään Niinivaaran S-Marketilla.

Joensuusta tulevalta Pohjois-Karjalan ammattiopistolta olet lähempänä määränpäätäsi, koska matka kestää vain 10 minuuttia. Voit valita linjan kauttakulun 3 tai 104, jos tämä on valintasi työmatkalle.

Jäähalli Joensuusta on myös bussikuljetus. Jos tulet täältä, voit ajaa bussilla, ja saapuminen Niinivaaran S-Markeriin kestää noin 24 minuuttia. Valitse kauttakulkulinja 104 niin, että pudotuskohta on tarkalleen Marketissa.

Jos olet tulossa Hotel Cumulu Joensuusta, voit silti ajaa bussilla 5 minuuttia. Pudotuspaikka on bussin viimeisessä pysäkissä.

Mitkä bussilinjat pysähtyvät Niinivaaran S-markkinoille?

Busseja, jotka pysähtyvät Niinivaaran S-markkinoilla, ovat Bus-1, Bus-101 ja Bus-104.

Miten päästä Ruostepajaan junalla?

Suomen kansallisella rautatieyhtiöllä on verkkosivusto, jolla voit käydä siellä lippujen saamiseksi. Mene verkkoon ja käy osoitteessa www.vr.fi. Verkkosivusto toimii myös englanniksi ulkomaalaisille. Voit saada halvempia junalippuja, jos käytät niitä 60 päivää ennen matkapäivääsi.

Helsinki-Vantaan lentokentältä voit viedä paikallisjunan Tikkurilaan tai Helsingin rautatieasemalle ja siirtyä sitten Joensuun rautatielle. Paikallisjunat sisältyvät Joensuun junahintaan. Matka Joensuusta tai Helsingistä junalla Ruostepajaan kestää noin 4 tuntia. Pudotuspaikka on Niinivaaran rautatieasemalla, ja sieltä voit kävellä Ruostpajaan noin 3–5 minuuttia.

Kuinka päästä Niinivaara Marketille autolla Ruostepajaan?

Alkaen Helsingin lentokentältä, sinun on ajettava noin 3 tuntia Joensuun lentokentälle. Joensuun lentokenttä on vain noin 10 km päässä Joensuun keskustasta, joten sen löytäminen on helppoa.

Saavuttuaan Joensuulle, aja suoraan Raatekankaantien moottoritietä pitkin ja käänny oikealle Parrutielle. Sen jälkeen jatka ajamista suoraan ja käänny sitten oikealle risteyksen viimeisestä kulmasta. Löydät Ruostepajan lähellä Niinavara-toria. Matka-aika Joensuusta Roustepajaan on noin 30 minuuttia.

Kuinka varata paikka

Välttääksesi vaivattomuutta palveluiden hankkimisessa, voit varata korttipaikan etukäteen. Tarjoamme varauksia säästääksemme asiakkaidemme ja myös meidän aikamme pitkien vihjeiden ja liian monien asiakkaiden työn ylikuormituksen varalta. Tämän järjestelmän avulla voimme maksimoida työaikamme ja tarjota sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Sähköpostin välityksellä

Aikoja varten voit lähettää meille viestin osoitteeseen post@ruostepaja.fi. Ole hyvä ja anna seuraavat tiedot lähettäessäsi pyyntösi:

 • Ilmoita haluamasi päivämäärä ja aika sähköpostin Aihe-ruutuun.
 • Anna koko nimesi ja yhteystietosi. Käytä aktiivista matkapuhelinnumeroa, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä hätätilanteissa.
 • Ilmoita palvelun tyyppi, jonka haluat hankkia meiltä.

Osoitettuaan Lähetä, odota vahvistusviestiä, jonka lähetämme 15 minuutin sisällä varauksen lähettämisestä.

Soita meille

Jos haluat varata aikataulun puhelimitse, voit ottaa meihin yhteyttä myös 045-154 4014 ja vastaanottava henkilökuntamme auttaa mielellään. Muista, että hyväksymme puhelut vain klo 9.00–16.00.

Voit tarkastella palveluluettelomme verkkosivuillamme.

Verkkosivusto

Voit myös varata haluamasi päivämäärän verkkosivuillamme. Näet varauksen, joka sijaitsee verkkosivustomme yläosassa. Me toimitamme sinulle tekstikenttän, jossa täytät tarvittavat tiedot.

Varmista ennen lähettämistä, että kaikki annetut tiedot ovat oikein, jotta vältetään haitat.

Tee varauksesi 2 päivää ennen haluamaasi päivämäärää. Kiellemme tiukasti myöhässä saapumiset välttääksemme haittaa muille asiakkaillemme. Jos olet saavuttanut 30 minuutin lisäajan, peruutamme varauksen automaattisesti.

Tämän tapauksen välttämiseksi ilmoita meille etukäteen hätätilanteista ja vaihdamme korttipaikkaasi muiden asiakkaiden kanssa tai ajoitamme sen toisena päivänä.

Kuinka tulla jäseneksi

Kaikki Ruostepajan asiakkaat hyötyvät erinomaisesta laadukkaasta palvelustamme edulliseen hintaan. Mutta myymälämme virallisena jäsenenä on parempia etuja! Kaikki jäsenet voivat nauttia alennuksista palveluistamme ja tarjouksistamme kiinteällä hinnalla.

Katsaamme elintärkeät asiat jokaisessa vierailussa. Henkilökuntamme soittaa sinulle kun auto on valmis ja lähettää sinulle kattavan raportin. Autonhoitojäsenyytemme avulla saat mielenrauhan tietäen, että autostasi huolehditaan ilman odottamattomia kustannuksia.

Jäsenyytemme alkaa 13 eurosta kuukaudessa ajoneuvoa kohti!

Jäsenpalvelutasot

Vakiopalvelu

 • Ei jäsen
 • Kilpailukykyinen ja oikeudenmukainen hinnoittelu
 • Nopea ja luotettava palvelu
 • Työvoima on 103 euroa tunnissa
 • Varaosat ovat normaalisti alhaisessa vähittäishinnassa
 • Öljynvaihto on 31,99 € sisältäen kohteliaisuuden tarkastuksen
 • Ei jäsenpalkintoja.

Jäsenpalvelu

 • Sama hieno palvelu syvällä alennuksilla
 • Työvoima on 75 euroa tunnissa.
 • Varaosat: huomattavia säästöjä tuotemerkkien varaosissa
 • Öljynvaihto: 22 euron jäsenhinta plus joka 4. öljynvaihto on ilmainen
 • Valtakunnallinen 24/7 tien tuki ja hinaus
 • Alennus Autonvuokraukset Enterprise Car Rentalsilta
 • Kerta-aloitus 88 ja 44 euroa vuodessa.

VIP-jäsenpalvelu

 • VIP-jäsenet saavat suuria etuja lisäetuilla, jotka vastaavat yrityksesi yksilöllisiä tarpeita.
 • Ota meihin yhteyttä numeroon 045-154 4014 saadaksesi tarjouksen.

Jäsenyystiedot

Ruostepajan jäsenpaketit tarjoavat jäsenille parhaan ajoneuvojen kunnossapidon ja autonkorjauksen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ruostepajan jäsenenä saat ammattitaitoisia ja kokenut autopalveluita, korjaus- ja kunnossapitotöitä murto-osalla jälleenmyynnistä. Ei ole myöskään piilotettuja maksuja, joita muut kaupat yleensä veloittavat.

Jäsenet saavat meiltä valtavia säästöjä! Tässä ovat edut, joita jäsenemme saavat:

 • Autotuotteiden vakiokomponentit, renkaat, akut ja tarvikkeet alennettuun hintaan.
 • 21 € voiteluaine, öljy ja suodatin erikoistunut mukaan lukien rengaspainetesti ja kohteliaisuus.
 • Kausittainen ylläpito.
 • 36 kuukauden, 36 000 mailin takuu kaikille korjausosille.
 • Valtakunnallinen tienvarsi- ja hinausjärjestelmä 24/7.
 • Korjauksiin tai yli 354 euron kauppoihin on saatavana 6- ja 12-kuukauden ilmainen korkosijoitusohjelma.
 • Autonvuokraus-alennus yritysautonvuokrauksen kautta.
Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020