Kuvagalleria

Tässä muutamia työnäytteitämme.
Kuvia klikkaamalla löydät enemmän kuvia eri työvaiheista.

Täällä Ruostepajassa mekaniikkamme näyttää, kuinka omistautuneita he ovat veneensä kanssa käsittelemällä ajoneuvoasi huolellisesti ja asiantuntemuksella. He mielellään vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla noin auton ja mitä voit tehdä välttää mahdollisia ongelmia tulevaisuudessa. 

Jotkut huippupalveluistamme ovat ennaltaehkäisevä huolto, jarru, jousitus, ilmastointi, pyörien kohdistus ja paljon muuta. Ruostepajassa ei odota muuta kuin laadukasta palvelua, joka on vastinetta rahalle.

Palvelut ja aiemmat työt

Ruostepaja tarjoaa laajan valikoiman autopalveluja. Seuraavassa on joitakin aiempia teoksia ja palveluja alla:

Auton pinnoite

Ruostepaja tarjoaa keraaminen lasipinnoite kaikentyyppisille ajoneuvoille. Toisin kuin perinteiset vahat, joita yleensä sovelletaan ajoneuvoihin, Ruostepaja lisää kova kerros läpinäkyvä keraaminen takki, joka voi kestää vuosia. Tämä pinnoite kestää jopa ankarimmat sääolosuhteet. Kun autosi on käytetty keraamisella pinnoitteella, se on täysin suojattu elementeiltä ja helppo puhdistaa. 

Tarjoamme 3 erilaista keraamista suojaa- ulkomaalisuojaus, ulko- ja kangassuojaus sekä ulko- ja nahkasuojaus. Tämä palvelu sisältää täydellisen keraamisen suojasarjan, jossa käytämme maalia ajoneuvoosi mahdollisten vaurioiden tai värimuutosten korjaamiseksi. Mutta sitä ennen pesemme sen ensi käden, kiillotamme ja valmistelemme sen pinnoitukseen. 

  Korjaus auton ruoste

Älä anna ruosteen pisteen autosi kasvaa käsistä! Vuosien käytön jälkeen ajoneuvot voivat kehittää naarmuja, jotka voivat johtaa ruostetta. Jos odotat liian kauan ennen kuin poistat sen, ruoste voi pahentua. Ruostepajan mekaniikkamme on asiantuntija poistamaan ruosteen kertymistä. Ne voivat huolehtia ulkonäkö auton ja estää edelleen ruoste kertyminen. 

Tässä ovat vaiheet, miten poistamme ruoste ajoneuvosta:

  1. Hiomme läheisen maalin ensin, kunnes se on kokonaan poistettu. 
  2. Mekaniikkamme vaihtaa hiomakoneeseen, koska on tärkeää, ettemme jätä ruostetta. 
  3. Sen jälkeen levitämme ruosteen pohjamaalia sen reiän rajalle, jossa ruoste poistettiin. 
  4. Ennen kuin levitämme maalia, varmistamme, että pinta on puhdas ja kuiva. 
  5. Levittämisen jälkeen toinen maalikerros, käytämme kirkasta kerrosta niin, että auto näyttää kiiltävältä ja puhtaalta.

Hampaiden poisto

Ruostepajan hampaiden poistopalvelut käyttävät menetelmää pienten kolhien kiinnittämiseen käyttämättä maalia. Vaikka tarjoamme maalattomia hammaskorjauksia, on tapauksia, joissa joudumme joutumaan korjaamaan hampaat perinteisellä tavalla. Perinteistä hammaskorjausta tarvitaan, kun ajoneuvosi metalli on venytetty törmäyksessä tai kun lovi on liian syvä. Mutta älä huolestu, mekaniikkaammattitiimimme pystyy käsittelemään kaikenlaisia hampaita sinulle!

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020