Kauppa

 

Tarvikkeet     Pohjamaalit     Lakat     Hiontapaperit

NYT alkoi Taistelu
materiaalikustannuksia vastaan!
Vertaa hintoja.

Tilaus onnistuu sähköpostilla osoitteeseen posti(at )ruostepaja.fi,
tai soittamalla suoraan numeroon 045-154 4014 Soita tästä!

Toimitukset onnistuu postiennakolla joko Postin tai Matkahuollon kautta.
Tai voit hakea tilatut tavarat suoraan meiltä, silloin maksu VAIN käteisellä.

Sinun ei tarvitse lähteä kotoasi saadaksesi mitä tarvitset autoosi. Ruostepajalla voit ostaa autotarvikkeita ja toimittaa ne suoraan kotiovellesi. Säästä itsesi hässäkkä tehostamalla ulos talosta ja menee kauppaan. 

Voit tehdä tilauksen kolmella tavalla: sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisessa mediassa.

Tilaa sähköpostitse

Löydät kaiken tarvitsemasi tuoteluettelostamme ja listaat tilauksesi. Kun olet viimeistelty tuotteisi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen posti@ruostepaja.fi, joka sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite 
  • Puhelinnumero
  • Toimitustapa
  • Maksutapa

Kun olet varmistanut, että kaikki tiedot ovat oikein, paina lähetä-painiketta ja odota vastaustamme pian. Annamme sinulle vahvistuksen ja laskun kopion tilauksestasi. Toimitustapaa varten voit joko toimittaa sen taloosi ylimääräisillä toimitusmaksuilla tai voit noutaa sen myymälästämme.

Meillä on kolme käytettävissä olevaa maksutapaa: pankkisiirto, luotto- tai pankkikortti sekä käteisellä toimituksen yhteydessä. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Jos haluat noutaa tilauksesi myymälästämme, voit maksaa laskurilta tai maksaa tilauksesi etukäteen pankkisiirrolla tai luotto- ja pankkikortilla.

Lähetämme tilausvahvistuksen sekä pankkitiedot pankkisiirtomaksutavalle. Maksa maksusi ja lähetä kuitti, ennen kuin voimme lähettää tilauksesi.

Tilaa puhelimitse

Jos haluat nopeamman menetelmän, voit tehdä tilauksesi soittamalla meille numeroon 145-154-4014. Toimitukset voidaan tehdä käteisellä toimituksen yhteydessä joko Postin tai Matkahuollon kautta. Voit myös noutaa tilatut tavarat suoraan meiltä ja maksaa käteisellä. 

Mitä tarjoamme

Täällä Ruostepaja, emme vain tarjota autopalveluja, mutta tarjoamme myös auton tarvikkeet ja kohteita voit käyttää omalla vapaudella. Säästää ksesi autokauppoihin silloin tällöin, tarjoamme tuotteita, joiden avulla voit säilyttää autosi laadun aivan autotallisi mukavuuksissa ilman, että sinun tarvitsee viettää aikaa, vaivaa ja paljon rahaa. 

Huoltoon suunniteltujen autotuotteiden lisäksi voit myös ostaa auton maalia ja lakat auton muotoilun mukauttamiseksi. Hiomapaperista maalipohjamaaliin, meillä on kaikki sinulle. Et saa näitä tuotteita halvemmalla missään muualla!

Saat kaiken tarvitsemasi Ruostepajalta poistumatta kotoasi. Lähetä meille sähköpostia tai soita meille jo tänään, jotta voimme käsitellä tilauksesi mahdollisimman pian. Ennen kuin huomaatkaan, pakettisi saapuu aivan kotiovellesi ja voit hoitaa autosi.

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020