Kun ostat ensimmäisen autosi, sinulla on vaikeuksia päättää, koska sinun on harkittava monia asioita. Ensimmäisenä auton omistajana oleminen voi olla jännittävää, koska sinusta tuntuu hieman itsenäisemmältä riippumatta siitä, oletko vastavalmistunut vai oletko työskennellyt muutaman vuoden. 

Jos et tiedä mitään autoista etkä tunne ketään, joka tietää, päätöksen tekeminen on vaikeaa. Onneksi täällä Ruostepajassa olemme sitoutuneet antamaan sinulle vinkkejä siitä, mitä kannattaa etsiä ostaessasi ensimmäistä autoa. Jos haluat tietää enemmän siitä, tutustu alla oleviin vinkkeihimme oikean valinnan tekemiseksi:

Selvitä, mitä tarvitset

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on selvittää, mitä tarvitset. Kysy itseltäsi, kuinka monta kertaa sinun on oltava tiellä. Kannattaa myös ottaa huomioon autolla ajavien ihmisten määrä. 

Jos sinulla on esimerkiksi suuri perhe, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi tilaa kaikille. Kuitenkin, jos olet yksin ja yksin kotona, on ihanteellista hankkia pienempi auto, koska olet ainoa sisällä ja ison auton tuominen voi olla vaivaa. 

Määritä budjetti

Seuraava asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on budjetti. Autonmetsästyksen alusta lähtien sinun on jo luotava budjetti, jonka voit uhrata ostaaksesi auton. 

Muista, että sinun on pidettävä auton kuukausittaiset kokonaiskulut 20 prosentissa kuukausipalkasta. Näitä kuluja ovat maksu, vakuutus, polttoaine, huolto ja korjaukset. 

Kun määrität budjettiasi, saatat joutua allekirjoittamaan lainan, ellei sinulla ole kasa käteistä, joka on valmis auton maksamiseen.  

Tee tutkimusta autotyypistäsi

Kun olet päättänyt budjetilla, kavenna etsimäsi asiat tekemällä tutkimuksia eri autoista. Luettele mahdolliset, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua, ja tuomitse jokainen heidän näkökohtiensa mukaan. 

Tarkista myös kilpailevien merkkien autot ja vastaavat, mikä on parempi. 

Koeajo

Kun olet löytänyt ihanteesi, mene koeajoon ja katso, sopivatko sisätilat ja toimiiko auto hyvin. Muista tarkistaa jarrut ja vaihteenvaihto, jotta voit käyttää niitä helposti. Kysy myyjiltä autojen edut ja haitat.

Tee päätös

Kun olet testannut erilaisia ​​autoja ja harkinnut kaikkia niiden ominaisuuksia, on aika tehdä päätös siitä, mitä ostaa. Jos olet epävarma, mene ensin kotiin ja mieti päätöstäsi perusteellisesti, koska auton ostaminen ei ole kuin vaatteiden ostamista, jossa voit vaihtaa ostamasi vaatteen johonkin muuhun. 

Tee paras päätös Ruostepajan avulla

Nyt kun tiedät mitä katsoa ensimmäiselle autollesi, mene eteenpäin ja pidä hauskaa uuden auton ajamisessa. Arvosta yhden mukavuutta ja mukavuutta. Tutustu muihin autoihin liittyviin artikkeleihin, kun vierailet täällä Ruostepajalla!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020