Uuden auton ostaminen voi olla samanaikaisesti hermostavaa ja jännittävää. Voit valita haluamasi mallin ja tyylin keskustellessasi joidenkin asiantuntijoiden kanssa. Halutun mallin valitsemisen lisäksi saat myös mahdollisuuden valita uuden autosi väri. Ajan myötä voit jopa käyttää ylimääräistä rahaa ajoneuvosi värin muuttamiseen, kun haluat. Asiantuntijat sanovat, että autosi väri kertoo jotain persoonallisuudestasi. Katsokaa, mikä auton väri sopisi sinulle parhaiten: 


 • Punainen
  Tätä väriä käytetään muihin punaisiin sävyihin. Asiantuntijat sanovat, että punaisen auton valitsevilla ihmisillä on elämänhalu. He ovat enemmän lähteviä ja haluavat mennä omaa tietään sekä olla enemmän extrovertti. Jos sinulla on punainen auto, olet todennäköisesti kunnianhimoinen ja haluat saada kaiken irti elämästä. 
 • Hopea
  Tämä väri liittyy yleensä luokkaan ja käytännöllisyyteen. Asiantuntijoiden mukaan ihmiset, joilla on hopeaautot, ovat innovatiivisia ja älykkäitä, heillä on kiireinen elämäntapa ja he haluavat työskennellä ahkerasti. Jos sinulla on hopea auto, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että pidät huippuluokan tilasta ja ettet pelkää näyttää sitä. 
 • Siniset
  asiantuntijat sanovat, että sinisillä autoilla olevat ihmiset ovat yleensä myötätuntoisia ja rehellisiä. Ne ovat lempeitä ja heillä on hyvä optimismi. Sininen auto ei ole lainkaan räikeä, vaan se toimii neutraalina sävynä kaikkien muiden siellä olevien loistavien värien joukossa. Jos sinulla on sininen auto, olet mahdollisesti älykäs ja sinulla on arka persoonallisuus. 
 • Musta
  Tätä väriä pidetään älykkäänä ja tyylikkäänä. Kun ihmiset käyttävät mustaa, se tapahtuu yleensä virallisissa tilaisuuksissa, kuten black-tie -tapahtumissa. Sama periaate pätee autollesi siinä mielessä, että hallitset elämääsi ja et pelkää näyttää sitä. Jos sinulla on musta auto, niin todennäköisesti pidät elämän ylellisestä puolesta. 
 • Valkoinen
  Jotkut ihmiset eivät pidä autoista, koska heidän mielestään se näyttää likaa helposti, mutta väri menee sitä syvemmälle. Asiantuntijat sanovat, että valkoista väriä käytetään nykyaikaisuuden ja tyylikkyyden osoittamiseen. Huomaat, että joissakin älypuhelimissa tai laitteissa on tyylikäs valkoinen väri. Jos sinulla on valkoinen auto, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että yrität täydellisyyttä ja maistat modernia maailmaa. 

Etsitkö korjauksia tai uutta ulkoasua autollesi? Älä katso enää, koska Ruostepaja on katsonut sinut. Käy kaupassamme osoitteessa Parrutie 14, 80100 Joensuu tai soita meille numeroon 045-828-4014. Odotamme innolla sinua korjaus- ja maalaustarpeissasi! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020