Auton huolto voi olla kallista vahingon koon ja vakavuuden mukaan, erityisesti ajoneuvon ulkopinnalla. Voit säästää paljon rahaa ja muita resursseja ottamalla itsellesi huolta autostasi mahdollisimman paljon.

Aloita pitämällä auton fyysinen ulkonäkö seuraavien helppojen vaiheiden avulla:

Pese auto säännöllisesti

Ei ole mitään muuta haitallista kuin auto, joka kulkee tietä pölyn, lian, lintujen ulosteiden ja muiden tahrojen peitossa. Auton pitkäaikainen altistuminen lialle ja lialle voi vahingoittaa sen ulkopintaa. 

Yksi yksinkertaisimmista mutta tehokkaimmista tavoista ylläpitää autosi on pesemällä sitä säännöllisesti. Jos käytät autoa päivittäin työhön, kouluun ja muihin tehtäviin, on suositeltavaa pestä se vähintään kerran viikossa. Tämä poistaa lian kertymisen ja vähentää UV-säteiden aiheuttamia haitallisia vaikutuksia.

Vältä autosi pesemistä suorassa auringonvalossa. Valitse sen sijaan varjoisa kohta, ennen kuin pyyhit auton pinnan pehmeällä liinalla. Käytä niin paljon kuin mahdollista, puhdistusaineita, jotka on suunniteltu autoille, koska tavallinen saippua, astianpesuneste tai muut puhdistusaineet on valmistettu haitallisista kemikaaleista, jotka voivat vahingoittaa autosi pintaa.

Kiillota pinta vahalla.

Autosi peseminen ei riitä pitämään sitä likaantumattomana ja suojattuna haitallisilta auringon säteiltä. Suojaa autosi saastumiselta, lintujen ulosteilta ja muilta elementeiltä levittämällä pinnalle vahakerros. Tämä parantaa myös autosi kiiltoa, jolloin se näyttää hyvältä uudelta.

Markkinoilla on monenlaisia ​​autovahoja etsimäsi suojan mukaan. Ennen kuin ostat, selvitä autosi kunto ja selvitä, millainen suoja olisi parhaiten sille.

Käytä

autokantta Autokannet tarjoavat lisäsuojaa autollesi, kun et käytä sitä, varsinkin jos sinulla ei ole autotallia ja pysäköit autosi vain kadulle. 

Näitä on erityyppisiä, mutta parhaat ovat hengittävyyttä tarjoavia, koska tämä estää kosteuden muodostumista kannen alle. Jos asut alueella, jossa on usein korkea kosteus, tämän tyyppinen suojus olisi paras autollesi.

Toisaalta joissakin auton kannissa on vedenkestävä pinnoite, joka suojaa autoa happosateelta ja liialliselta kosteudelta. Varmista, että suojus sopii täydellisesti autollesi, koska muuten se ei olisi yhtä tehokas pitämään autosi suojattuna.

Levitä synteettinen pinnoite

Jotkut ihmiset haluavat käyttää synteettistä pinnoitetta lisäsuojan antamiseksi auton viimeistelylle. Tämä tarjoaa lukuisia etuja, kuten auton ja vedenpitävyyden parantamisen. Se suojaa autoa myös kemiallisilta tahroilta ja muilta tahmealta nesteiltä, ​​kuten tervalta, virheen roiskeilta ja puun mehuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020