ylläpitoon Ennakoiva huolto voi viedä paljon autollesi. Monet Ruostepajalla näkemämme auto-ongelmat ovat helposti estettävissä, jos laitat vähän kyynärrasvaa huoltoon. Se säästää tuhansia rahaa prosessin aikana ja auttaa meitä Ruostepajalla antamaan autollesi parhaan ansaitsemansa palvelun. 

Tämän mielessä sinun tulee noudattaa näitä todistettuja vinkkejä auton ylläpitoon: 

Ilmansuodattimen tarkistus

Yllätyt viallisen ilmansuodattimen aiheuttamasta moottorivian määrästä. Tämä autoosa on tärkeä, koska se estää lian ja pienten hiukkasten pääsyn moottoriin. Löysät liitokset tai tukkeutuneet ilmansuodattimet aiheuttavat moottorille vakavia vaurioita. Autollasi on edelleen suorituskykyongelmia ja lumipalloa suuremmiksi ongelmiksi, jos sitä ei tarkasteta. 

Ilmansuodattimet tulee aina vaihtaa joka vuosi tai kun autosi saavuttaa 12 tuhatta mailia. Voit vaihtaa sen itse tai pyytää jotain Ruostepajan mekaanikoista auttamaan sinua. 

Tarkista akku

Akku on auton sydän. Se on pitkäikäinen eikä tarvitse jatkuvaa vaihtamista, toisin kuin muut auton osat. Ilman asianmukaista huoltoa sen suorituskyky voi kuitenkin heikentyä ajan myötä. On hankalaa, jos autosi lakkasi toimimasta keskellä ajoasi, koska et voinut nähdä suorituskykyongelmia ajoissa. 

Voit välttää tämän ongelman tarkistamalla säännöllisesti akun ja sen navat. Varmista, että positiiviset ja negatiiviset navat ovat puhtaat harjaamalla vuotoja tai mineraalien kertymistä kaapeleihin. On myös suositeltavaa levittää dielektristä rasvaa ajoittain, jotta vältetään pariston syöpyminen. 

Vaihda tuulilasinpyyhkimet 6 kuukauden välein.

Tuulilasinpyyhkimet ovat sinun liittolaisesi, kun ikkunasi sumuutuvat tai sataa. Ne pitävät ikkunasi puhtaina, joten sinulla on oikea näkymä tielle. Likainen tuulilasinpyyhin voi kuitenkin olla vaarallinen ajamisellesi, koska se voi vahingoittaa ikkunoita. Tämä voi aiheuttaa onnettomuuksia tiellä, koska näkösi on heikentynyt. 

Puhdista aina tuulilasinpyyhkijät, jotta lika ja hiukkaset eivät keräänny ja naarmuta ikkunoita. Vaihda myös pyyhkijät kuuden kuukauden välein, kun ne kuluvat, jotta vältät kaikki muut onnettomuudet tulevaisuudessa. 

Tarkista säännöllisesti jarrut.

Olet vähintään kerran käyttänyt suurinta nopeusrajoitusta kerran elämässäsi. Se on innostava tunne, koska ajat kuin olisit tien kuningas. Se voi olla vaarallista rajalla, mutta jarrusi ovat siellä, etteivät ne mene yli laidan ja aiheuta onnettomuuksia. 

Asiat voivat kuitenkin mennä sivuttain, kun jarrut kohtaavat ongelmia. Jarrujen ongelmien huomiotta jättäminen voi aiheuttaa vakavia onnettomuuksia tiellä, varsinkin kun ne lakkaavat toimimasta. Et voi pysäyttää autoa milloin tahansa ja törmäät suoraan vastakkaiseen liikenteeseen tai seiniin. 

On hyvä tarkistaa jarrut säännöllisesti. Katso, toimivatko roottorit, tyynyt, jarruneste ja polkimet kunnolla ja voivatko pysäyttää auton. Jos pieniä ongelmia ilmenee, älä jätä niitä syrjään ja käy heti Ruostepajalla. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020