autossaAutossa on enemmän kuin vain kuljetusmuoto. Kyse on myös siitä huolehtimisesta ja varmistamisesta, että se kestää jonkin aikaapyyhkäisemällä vaurioita, parantamalla kuntoa, parantamalla esteettisyyttä ja lisäämällä auton arvoa. 

Ei ole joka päivä, että saamme mahdollisuuden mennä autopesulaan. Tai kaikilla ei ole ylellisyyttä varaa sellaiseen. Hyvä uutinen on, että olemme listanneet muutamia vinkkejä auton pesuun oikein. 

3 -vaiheinen prosessi

Pysäköinti varjostetulla alueella

Yksi yleisimmistä virheistä, joita monet ihmiset tekevät, on auton pesu suorassa auringonvalossa. Tätä ei suositella, koska se voi nopeasti kuivata käyttämäsi veden ja saippuan. Lisäksi se voi myös pidentää puhdistusaikaa ja aiheuttaa vesipisteitä. Siksi varjostetulla alueella pysäköinti on parempi, koska voit hallita paremmin sitä, kuinka nopeasti haluat puhdistaa ajoneuvosi ja kuinka paljon saippuaa tai vettä haluat käyttää. 

Vaahdota ja huuhtele

Varmista, että roiskutat vettä jokaiseen auton kulmaan lian poistamiseksi ja vaahdota sitten saippua sienellä. Älä siirrä sientä ympyröissä, vaan pese viivoittain. Tämän jälkeen sinun on huuhdeltava ajoneuvo uudelleen. 

Vahaa autoa

puhdistuksen jälkeen, harkitse auton vahaamista. Se ei ainoastaan ​​lisää kiiltoa ajoneuvoosi, vaan se lisää myös suojakerroksen auton maalille. 

Hyödyllisiävinkkejä

Heitä roskat Roskakorien

heittäminen on elintärkeä prosessi ajoneuvosi puhdistamisessa. Se on helpoin ja vaatii vain vähän vaivaa. Useimmat ihmiset unohtavat, että muovipussit, karkkikääreet ja paperipussit ovat tärkeimpiä syitä, joiden vuoksi heidän autonsa näyttää sekaisin. Lisäksi se on myös tekijä, miksi useimmilla autoilla olisi pahanhajuinen haju. 

Harjaa matot

Sinun on pidettävä mielessä, että autosi matot ovat yksi likaisimmista osista autossasi. Kengät keräävät niin paljon likaa ja matot hankkivat kaiken sen. On suositeltavaa harjata matot perusteellisesti, jotta niistä ei jää likaa.

Puhdista renkaat

Useimmat ihmiset unohtavat, että auton sisäosien puhdistamisen lisäksi renkaat tarvitsevat paljon puhdistusta. Sinun on pestävä jokainen rengas yksi kerrallaan varmistaaksesi, että se on tahraton. Renkaiden puhdistamisesta saat tasaisemman ajon. 

Käytä oikeita laitteita

Sinun ei tarvitse kuluttaa niin paljon saadaksesi sopivia puhdistusaineita. Sinun on vain pidettävä mielessä, että jotkut tuotteet voivat olla liian ankaria ja vahingoittaa autoa sen sijaan, että puhdistaisivat sen. Käytä ammoniakittomia tuotteita ja mikrokuitupyyhkeitä

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020