Jokaiselle auton omistajalle on aina ollut ensisijaista huolta siitä, että ajoneuvo on kunnossa. Näin voit ajaa tyylikkäästi ja voit olla vakuuttunut siitä, että olet turvassa riippumatta siitä, minne menet. 

Vaikka haluat varmistaa, että autosi on jatkuvasti huippukunnossa, kukaan ei voi välttää tieliikenteen onnettomuuksia tai onnettomuuksia. On hetkiä, jolloin moottorisi ei yksinkertaisesti toimi yhteistyössä tai renkaat menevät yli jyrkän törmäyksen kadulla. 

Jotkut auton omistajat haluavat oppia parhaista tavoista korjata autonsa rikki. Paras tapa tehdä tämä on tuoda se mekaanikon luo ammattitaitoista apua varten. Sinun tulisi kuitenkin oppia myös perusvinkeistä auton korjaamiseksi hätätilanteissa. 

Täällä Ruostepajalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat valmiita kaikkiin tilanteisiin tiellä. Katsokaa joitain vinkkejä parhaaseen tapaan korjata auto: 

 • Tunne perusteet
  Jokaisen auton omistajan tulisi ainakin tietää ajoneuvon toiminnan perusteet ja korjata perusongelmat. Jotkut näistä sisältävät moottorin puhdistamisen, jäähdytysnesteiden vaihdon tai renkaiden vaihdon. Tunne perustietosi, ja se voi vain auttaa sinua eräänä päivänä. 
 • Tuo työkalupakki
  On parempi olla valmistautunut kuin joutua pysymään jumissa tien reunalla tuntikausia. Ylimääräisen työkalusarjan tuominen autoon voi auttaa erityisesti, jos ponnahdat renkaan tai jos moottori lakkaa yhtäkkiä toimimasta. 
 • Pidä mekaanikko pikavalinnassa
  Riippumatta siitä, kuinka paljon luulet tietäväsi autoista, on parempi olla turvassa kuin pahoillasi tien päällä. Jos autosi rikkoutuu etkä tiedä mitä tehdä, pyydä mekaanikkoa auttamaan sinua puhelimitse, jotta he voivat opastaa sinut auton korjausprosessin läpi. 
 • Tarkista ennen ajamista
  Ennen kuin edes lähdet päivälle, tarkista ensin autosi. Varmista, että kaikki asiat ovat kunnossa ennen lähtöä, etenkin pitkälle matkalle. Avaa huppu, tarkista renkaat ja testaa jarrut. Nämä yksinkertaiset toimet säästävät sinua tieliikenteen ongelmista. 

Ruostepajasta Ruostepaja-

autopalvelukeskus sijaitsee Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota parasta huoltoa asiakkaillemme ja heidän autoilleen. Tarvitsetpa meitä korjaamaan joitain vaurioita, suorittamaan öljyn rutiininomaisen vaihdon tai vaihtamaan yksinkertaisesti vanhat renkaat uudempiin, älä etsi enää! Kaupamme on erikoistunut korjauksiin, vaihtoihin ja rutiinitarkastuksiin.

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme, lähetä meille viesti verkkosivustollamme. Henkilökuntamme jäsen ottaa sinuun yhteyttä pian ja auttaa tapaamisen suunnittelussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020