Suunnittelijat ympäri maailmaa ovat yhdessä muodostaneet jännittäviäpositiivista tunnelmaa ja kannustavat joustavuuteen.

Katso nämä uudet värit, jotka he aikovat julkaista vuodelle 2021!

Social Camouflage

Chemical Company Baden Aniline Soda Factory (BASF) on julkaissut raportin, jonka mukaan Social Camouflage tulee olemaan yksi kolmesta Aasian ja Tyynenmeren autoteollisuuden väritrendistä.

Yhtiön pinnoiteosaston suunnittelijat tekevät vuosittain tutkimuksia määrittääkseen tulevaisuuden trendit, joita he voivat käyttää uusien värien, tekstuurien ja autojen pintojen valmistamiseen. He etsivät inspiraatiota eri lähteistä, kuten luonnosta, muodista, kulutustuotteista ja ihmisen toiminnasta. 

Social Camouflage -autoväri suunniteltiin Aasian ja Tyynenmeren alueella heijastamaan monipuolisuutta ja tuottavuutta. Se on vaalea khaki-väri, jossa on vihjeitä harmahtavan vihreää. Harmaat sävyt tunnetaan joustavuudestaan ​​ja sopeutuvuudestaan ​​muihin väreihin, joten suunnittelijat pitivät sitä täydellisenä esityksenä auttamaan ihmisiä palaamaan takaisin vaikealta vuodelta.

Asiantuntijat ratkaisu

on suunniteltu Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, Asiantuntijat Ratkaisu pyrkii tarjoamaan hieman mukavuutta kautta pehmeä ja täyteläinen värejä. Siinä on lämmin kultainen beige väri harmailla sävyillä, mikä antaa autolle hienovaraisen mutta houkuttelevan ulkonäön. 

Valmistajat aikovat vapauttaa auton värejä, jotka sulautuvat helposti ympäristöön neutraaleilla sävyillä. Pundits-ratkaisu ilmentää täydellisesti tätä tavoitetta. Se ei anna rohkea ja elinvoimainen ilme, mutta silti onnistuu vetämään pois tyylikkään aura, joka kiinnittää huomion.

Dark Seltzer

Toisin kuin muut uudet värit, Dark Seltzer korostaa sen karkeaa tekstuuria. Sillä on abstrakti muotoilu, joka viittaa ihmisen tunteisiin mustavalkoisilla sävyillä. Tämä sopii hyvin ihmisten ja luonnon kanssa paremmin sopivan mallin luomiseen. 

Dark Seltzer -väri on yksi kolmesta tärkeimmästä globaalista väristä, joita käytetään Pohjois-Amerikassa valmistetuissa ajoneuvoissa.

Dream Fighter

Dream Fighter onkeskeinen väri, joka on suunniteltu autoille, jotka julkaistaan ​​Aasian ja Tyynenmeren alueella. Siinä on ainutlaatuinen välioranssi vaaleanpunaisella ja kuparilla. Vaikka oranssi kiinnittää huomiota, ulkonäkö ei ole liian rohkea ja vaikuttava. Sen sijaan se on miellyttävä silmälle ja antaa mukavan ja rentouttavan tunteen. 

Tuntematon metalli 

BASF: n suunnittelupäällikkö Chiharu Matsuhara toteaa, että vuoden 2021 uudet autovärit käyttävät hienovaraisia ​​sävyjä COVID-19-taudin aiheuttaman globaalin ilmaston huomioon ottamiseksi. 

Tuntemattomassa metallissa on hopeanharmaa väri ja violetti sävy, mikä osoittaa ihmisten monipuolisuuden vaikeissa tilanteissa. Automotive Color Trendsin mukaan tätä väriä ei pidä sekoittaa yksinkertaisena harmaana sävynä; sen sijaan he haluavat korostaa sen tasapainoista sävyä ja sävyä sekä raikkaan metallivaikutusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020