Ruostepaja: Kuinka puhdistaa autosi

Ruostepaja: Kuinka puhdistaa autosi

autossaAutossa on enemmän kuin vain kuljetusmuoto. Kyse on myös siitä huolehtimisesta ja varmistamisesta, että se kestää jonkin aikaapyyhkäisemällä vaurioita, parantamalla kuntoa, parantamalla esteettisyyttä ja lisäämällä auton arvoa. 

Ei ole joka päivä, että saamme mahdollisuuden mennä autopesulaan. Tai kaikilla ei ole ylellisyyttä varaa sellaiseen. Hyvä uutinen on, että olemme listanneet muutamia vinkkejä auton pesuun oikein. 

3 -vaiheinen prosessi

Pysäköinti varjostetulla alueella

Yksi yleisimmistä virheistä, joita monet ihmiset tekevät, on auton pesu suorassa auringonvalossa. Tätä ei suositella, koska se voi nopeasti kuivata käyttämäsi veden ja saippuan. Lisäksi se voi myös pidentää puhdistusaikaa ja aiheuttaa vesipisteitä. Siksi varjostetulla alueella pysäköinti on parempi, koska voit hallita paremmin sitä, kuinka nopeasti haluat puhdistaa ajoneuvosi ja kuinka paljon saippuaa tai vettä haluat käyttää. 

Vaahdota ja huuhtele

Varmista, että roiskutat vettä jokaiseen auton kulmaan lian poistamiseksi ja vaahdota sitten saippua sienellä. Älä siirrä sientä ympyröissä, vaan pese viivoittain. Tämän jälkeen sinun on huuhdeltava ajoneuvo uudelleen. 

Vahaa autoa

puhdistuksen jälkeen, harkitse auton vahaamista. Se ei ainoastaan ​​lisää kiiltoa ajoneuvoosi, vaan se lisää myös suojakerroksen auton maalille. 

Hyödyllisiävinkkejä

Heitä roskat Roskakorien

heittäminen on elintärkeä prosessi ajoneuvosi puhdistamisessa. Se on helpoin ja vaatii vain vähän vaivaa. Useimmat ihmiset unohtavat, että muovipussit, karkkikääreet ja paperipussit ovat tärkeimpiä syitä, joiden vuoksi heidän autonsa näyttää sekaisin. Lisäksi se on myös tekijä, miksi useimmilla autoilla olisi pahanhajuinen haju. 

Harjaa matot

Sinun on pidettävä mielessä, että autosi matot ovat yksi likaisimmista osista autossasi. Kengät keräävät niin paljon likaa ja matot hankkivat kaiken sen. On suositeltavaa harjata matot perusteellisesti, jotta niistä ei jää likaa.

Puhdista renkaat

Useimmat ihmiset unohtavat, että auton sisäosien puhdistamisen lisäksi renkaat tarvitsevat paljon puhdistusta. Sinun on pestävä jokainen rengas yksi kerrallaan varmistaaksesi, että se on tahraton. Renkaiden puhdistamisesta saat tasaisemman ajon. 

Käytä oikeita laitteita

Sinun ei tarvitse kuluttaa niin paljon saadaksesi sopivia puhdistusaineita. Sinun on vain pidettävä mielessä, että jotkut tuotteet voivat olla liian ankaria ja vahingoittaa autoa sen sijaan, että puhdistaisivat sen. Käytä ammoniakittomia tuotteita ja mikrokuitupyyhkeitä

 

5 jännittävää hyötyä auton vinyylikääreistä Metakuvaus

5 jännittävää hyötyä auton vinyylikääreistä Metakuvaus

5 jännittävää hyötyä auton vinyylikääreistä Metakuvaus

Miten voit pitää autosi koskemattomassa kunnossa, vaikka käytät sitä koko ajan? Onneksi Ruostepajalla on ratkaisu! Selaa artikkelia ja selvitä, miksi vinyylikääre on suuri investointi autollesi ja sen ulkonäölle. 

Edullinen vaihtoehto recolour auton

Car runkomaalaus voi maksaa omaisuuksia, joka voi lopulta vaikuttaa budjetti ja säästöt. Samaan aikaan ajoneuvon peittäminen tukevalla vinyylikääreellä voi saada autosi näyttämään aivan uudelta vain kahden viikon istunnossa Ruostepajassa. Tämä tarjoaa myös suojapussin luonnollisilta tekijöiltä, ​​jotka voivat vahingoittaa autoa vuosien varrella. 

Vinyylikääre on myös hyvä valinta säilyttää autosi alkuperäinen maali, jos muutat mieltäsi värin suhteen. Asiantuntevat autoliikkeet voivat irrottaa sen helposti myymälästämme. 

Valtavat suunnittelumahdollisuudet Kyllästyy

tavallisiin auton väreihin? Voit piristää asioita myymälässämme olevilla eri malleilla. Voit jopa muokata mallejasi mieleiseksesi. Tämä on loistava tapa ilmaista itseäsi auton ulkonäön kautta.

Matta, kiiltävä, kromi – sinä nimität sen ja Ruostepaja -tiimi voi tehdä sen puolestasi. Se on käytännöllinen tapa saada autosi muotoiluun kuluttamatta liikaa rahaa ja aikaa koko projektiin. 

Alkuperäisen maalin säilyttäminen

Vinyylikääre ei ole vain muutos auton suunnittelussa. Se suojaa alkuperäistä korimaalia. Tämä voi vähentää huolesi rakkaan auton vahingoittamisesta. 

Klassinen kääre on läpinäkyvä, jonka ansiosta kaunis auton maali loistaa ja suojaa sitä ankarilta tekijöiltä. Se on myös halvempi vaihtoehto kiillotetulle kromille ja mukautetuille kääreille, koska materiaali on helpompi levittää. 

Laatu on lähes identtinen maalaustyön kanssa

. Se on myös kestävämpi kuin auton maalaus, koska se toimii ylimääräisenä suojakerroksena. 

Oikein hoidettuna se voi kestää jopa 7 vuotta, joten luota meihin Ruostepajassa, jotta voimme tarjota sinulle unelmiesi auton, jonka ansaitset! Palvelumme ovat huippuluokkaa ja kohtuuhintaisia, toisin kuin muut yksityiskohtaiset yritykset. 

Paljon mainosmahdollisuuksia

Maksimoi yrityksesi markkinointivaihtoehdot vinyylikääreiden avulla. Tällä tavalla voit sisällyttää kampanjoita tai logoja yrityksesi ajoneuvoon ilman, että pilaat auton. Se voidaan helposti poistaa tarvittaessa ja autosi näyttää ikään kuin koskemattomalta koko prosessin aikana. 

Pakkaa autosi vinyyliin Ruostepajassa!

Autosi tarvitsee uudistuksen ja lisäsuojan, jonka vain vinyylikääre voi tarjota. Soita tiimillemme käyttämällä virallisia Ruostepaja -kanavia sopiaksesi tapaamisen ja aloittaaksesi prosessin. Voit olla varma, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä koko käärintäprosessin ajan. 

Myymälämme tarjoaa myös muita palveluja, kuten autojen huolto, päivitykset, pesut ja yksityiskohdat. Saat rahan arvoisen kanssamme Ruostepajassa!

Ruostepaja: Mitä etsiä ensimmäisestä autostasi

Ruostepaja: Mitä etsiä ensimmäisestä autostasi

Kun ostat ensimmäisen autosi, sinulla on vaikeuksia päättää, koska sinun on harkittava monia asioita. Ensimmäisenä auton omistajana oleminen voi olla jännittävää, koska sinusta tuntuu hieman itsenäisemmältä riippumatta siitä, oletko vastavalmistunut vai oletko työskennellyt muutaman vuoden. 

Jos et tiedä mitään autoista etkä tunne ketään, joka tietää, päätöksen tekeminen on vaikeaa. Onneksi täällä Ruostepajassa olemme sitoutuneet antamaan sinulle vinkkejä siitä, mitä kannattaa etsiä ostaessasi ensimmäistä autoa. Jos haluat tietää enemmän siitä, tutustu alla oleviin vinkkeihimme oikean valinnan tekemiseksi:

Selvitä, mitä tarvitset

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on selvittää, mitä tarvitset. Kysy itseltäsi, kuinka monta kertaa sinun on oltava tiellä. Kannattaa myös ottaa huomioon autolla ajavien ihmisten määrä. 

Jos sinulla on esimerkiksi suuri perhe, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi tilaa kaikille. Kuitenkin, jos olet yksin ja yksin kotona, on ihanteellista hankkia pienempi auto, koska olet ainoa sisällä ja ison auton tuominen voi olla vaivaa. 

Määritä budjetti

Seuraava asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on budjetti. Autonmetsästyksen alusta lähtien sinun on jo luotava budjetti, jonka voit uhrata ostaaksesi auton. 

Muista, että sinun on pidettävä auton kuukausittaiset kokonaiskulut 20 prosentissa kuukausipalkasta. Näitä kuluja ovat maksu, vakuutus, polttoaine, huolto ja korjaukset. 

Kun määrität budjettiasi, saatat joutua allekirjoittamaan lainan, ellei sinulla ole kasa käteistä, joka on valmis auton maksamiseen.  

Tee tutkimusta autotyypistäsi

Kun olet päättänyt budjetilla, kavenna etsimäsi asiat tekemällä tutkimuksia eri autoista. Luettele mahdolliset, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua, ja tuomitse jokainen heidän näkökohtiensa mukaan. 

Tarkista myös kilpailevien merkkien autot ja vastaavat, mikä on parempi. 

Koeajo

Kun olet löytänyt ihanteesi, mene koeajoon ja katso, sopivatko sisätilat ja toimiiko auto hyvin. Muista tarkistaa jarrut ja vaihteenvaihto, jotta voit käyttää niitä helposti. Kysy myyjiltä autojen edut ja haitat.

Tee päätös

Kun olet testannut erilaisia ​​autoja ja harkinnut kaikkia niiden ominaisuuksia, on aika tehdä päätös siitä, mitä ostaa. Jos olet epävarma, mene ensin kotiin ja mieti päätöstäsi perusteellisesti, koska auton ostaminen ei ole kuin vaatteiden ostamista, jossa voit vaihtaa ostamasi vaatteen johonkin muuhun. 

Tee paras päätös Ruostepajan avulla

Nyt kun tiedät mitä katsoa ensimmäiselle autollesi, mene eteenpäin ja pidä hauskaa uuden auton ajamisessa. Arvosta yhden mukavuutta ja mukavuutta. Tutustu muihin autoihin liittyviin artikkeleihin, kun vierailet täällä Ruostepajalla!

 

Ruostepaja-vinkkejä auton ylläpitoon

Ruostepaja-vinkkejä auton ylläpitoon

ylläpitoon Ennakoiva huolto voi viedä paljon autollesi. Monet Ruostepajalla näkemämme auto-ongelmat ovat helposti estettävissä, jos laitat vähän kyynärrasvaa huoltoon. Se säästää tuhansia rahaa prosessin aikana ja auttaa meitä Ruostepajalla antamaan autollesi parhaan ansaitsemansa palvelun. 

Tämän mielessä sinun tulee noudattaa näitä todistettuja vinkkejä auton ylläpitoon: 

Ilmansuodattimen tarkistus

Yllätyt viallisen ilmansuodattimen aiheuttamasta moottorivian määrästä. Tämä autoosa on tärkeä, koska se estää lian ja pienten hiukkasten pääsyn moottoriin. Löysät liitokset tai tukkeutuneet ilmansuodattimet aiheuttavat moottorille vakavia vaurioita. Autollasi on edelleen suorituskykyongelmia ja lumipalloa suuremmiksi ongelmiksi, jos sitä ei tarkasteta. 

Ilmansuodattimet tulee aina vaihtaa joka vuosi tai kun autosi saavuttaa 12 tuhatta mailia. Voit vaihtaa sen itse tai pyytää jotain Ruostepajan mekaanikoista auttamaan sinua. 

Tarkista akku

Akku on auton sydän. Se on pitkäikäinen eikä tarvitse jatkuvaa vaihtamista, toisin kuin muut auton osat. Ilman asianmukaista huoltoa sen suorituskyky voi kuitenkin heikentyä ajan myötä. On hankalaa, jos autosi lakkasi toimimasta keskellä ajoasi, koska et voinut nähdä suorituskykyongelmia ajoissa. 

Voit välttää tämän ongelman tarkistamalla säännöllisesti akun ja sen navat. Varmista, että positiiviset ja negatiiviset navat ovat puhtaat harjaamalla vuotoja tai mineraalien kertymistä kaapeleihin. On myös suositeltavaa levittää dielektristä rasvaa ajoittain, jotta vältetään pariston syöpyminen. 

Vaihda tuulilasinpyyhkimet 6 kuukauden välein.

Tuulilasinpyyhkimet ovat sinun liittolaisesi, kun ikkunasi sumuutuvat tai sataa. Ne pitävät ikkunasi puhtaina, joten sinulla on oikea näkymä tielle. Likainen tuulilasinpyyhin voi kuitenkin olla vaarallinen ajamisellesi, koska se voi vahingoittaa ikkunoita. Tämä voi aiheuttaa onnettomuuksia tiellä, koska näkösi on heikentynyt. 

Puhdista aina tuulilasinpyyhkijät, jotta lika ja hiukkaset eivät keräänny ja naarmuta ikkunoita. Vaihda myös pyyhkijät kuuden kuukauden välein, kun ne kuluvat, jotta vältät kaikki muut onnettomuudet tulevaisuudessa. 

Tarkista säännöllisesti jarrut.

Olet vähintään kerran käyttänyt suurinta nopeusrajoitusta kerran elämässäsi. Se on innostava tunne, koska ajat kuin olisit tien kuningas. Se voi olla vaarallista rajalla, mutta jarrusi ovat siellä, etteivät ne mene yli laidan ja aiheuta onnettomuuksia. 

Asiat voivat kuitenkin mennä sivuttain, kun jarrut kohtaavat ongelmia. Jarrujen ongelmien huomiotta jättäminen voi aiheuttaa vakavia onnettomuuksia tiellä, varsinkin kun ne lakkaavat toimimasta. Et voi pysäyttää autoa milloin tahansa ja törmäät suoraan vastakkaiseen liikenteeseen tai seiniin. 

On hyvä tarkistaa jarrut säännöllisesti. Katso, toimivatko roottorit, tyynyt, jarruneste ja polkimet kunnolla ja voivatko pysäyttää auton. Jos pieniä ongelmia ilmenee, älä jätä niitä syrjään ja käy heti Ruostepajalla. 

Parhaat autolisävarusteet, joihin voit sijoittaa

Parhaat autolisävarusteet, joihin voit sijoittaa

Parhaat autolisävarusteet, joihin voit sijoittaa

Jos olet auton omistaja, sinun tulisi tietää, että on paljon lisävarusteita, joihin sinun on investoitava. voi valita auton lisävarusteista, se voi hukuttaa sinut hieman, varsinkin jos et ole tottunut ostamaan autoja. 

Voit päätyä ostamaan huonompia tuotteita, koska et ole hyvin tietoinen teoksen ominaisuuksista. Onneksi täällä Ruostiopajalla voimme antaa sinulle parhaan katsauksen, joka voi antaa sinulle tietoa, jota tarvitset aloittaessasi autolisävarusteiden ostamista. Joten, jos olet valmis, tässä on joitakin tuotteita voimme suositella teille: 

Magnetic puhelin kiinnikkeet 

Tuotteen ominaisuudet: 

 • Edullinen magneettinen puhelin kiinnikkeet
 • Kumisesta kynsiä mahdollistaa helpon asennuksen auton tuulettimeen
 • Mount on 4 voimakkaiden magneettien
 • 360 ° kääntyvä

Jos Olemme musiikin ystävä ja et voi ajaa ilman, että sävelet soivat taustalla, suosittelemme tätä puhelintelineä, joka pitää puhelimesi paikallaan ja lisää äänenvoimakkuutta musiikin toiston aikana. Tämän tuotteen paras ominaisuus on, että se on magneettinen ja se voi tarttua helposti auton tuuletusaukkoon. Lisäksi ne ovat erittäin pienikokoisia ja ne voidaan helposti asentaa ja poistaa milloin tahansa. 

Anker Mini 

 • Erittäin pienikokoinen (vain 1,8 tuuman pitkä)
 • -autolaturin tuoteominaisuudet(2) USB-A-portit yhdistetyllä 24 watin
 • naarmuuntumattomalla alumiiniseoksella Viimeistely
 • ei tue Qualcommin pikalatauksen
 • 18 kuukauden takuuta

Ajon aikana on tärkeää että puhelimesi on aina ladattu. Jos käytät aina puhelintasi, tämä Anker Mini Charger on kannettava tuote, jossa on erilaiset USB-portit lataamista varten. Tähän tuotteeseen mahtuu enintään 2 puhelinta, ja siinä on seostettu pinta, joka suojaa sitä naarmuilta. 

Auton peitetään platina kerroksella 

Tuotteen ominaisuudet: 

 • Vettä kestävästä materiaalista suojista veteen helposti
 • hengittävä kangas estää homeen ja homeen
 • UV heijastava hopea materiaali ehkäisee auringon aiheuttamia vaurioita
 • Joustavat helmat takaavat istuvuuden
 • elinikäinen rajoitettu takuu

Autossa tulisi aina olla hyvä suojus jotta pinnasta ei pääse tahroja ja roskia. Parasta tässä autokannessa on, että siinä on platinakerros, joka lisää ylimääräisen suojakerroksen ja varmistaa, että takki ei irtoa edes pitkään käytettyään sitä. 

Crosstour 1080P Dash Cam 

Tuoteominaisuudet:

 • Edullinen dashcam tallentaa
 • 1080p-videokuvan
 • 3 tuumantuuman LCD
 • 170-laajakulmalinssin suurella aukolla ja WDR: n
 • sisäänrakennetulla G-kennolla äkillisten törmäysten havaitsemiseksi
 • Suojaa videokuvaa ylikirjoitukselta
 • Silmukkaäänitys, liiketunnistus, päälle / pois ääni, rekisterikilven leima, aikaleima, automaattinen virrankatkaisu, näytönsäästäjä, sarjakuvaus.

Nykyään kojelautakamerat ovat tärkeitä autolisävarusteita, joiden avulla voit tallentaa ajon. On hyödyllistä, jos kohtaat tieongelmia, joissa sinulla on oltava todiste muiden kuljettajien huolimattomuudesta. Crosstour Dash Cam on hyvä malli, joka antaa sinulle sekä toiminnallisuutta että tyyliä ylittämättä hintaa.

Ruostepaja: Kuinka ostaa oikea auto

Ruostepaja: Kuinka ostaa oikea auto

ostamisen perusteiden oppiminen voi olla haastavaa, kun otetaan huomioon monien hyvien mallien valikoima. markkinoida. Jos olet ensimmäistä kertaa auton ostaja, voi kestää jonkin verran tutkimusta ja budjetin suunnittelua, jotta voit valita oikean päätöksen. Vietät useita vuosia ja rahaa auton kanssa, joten sinun on valittava budjettisi ja tarpeisiisi sopiva valinta. Ruostepaja on täällä opastamassa sinua ensimmäisessä ostoksessasi!

Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä, jotka kannattaa muistaa, kun ostat elämäsi ensimmäisen auton:

Tunnista tarpeesi

Oikean auton valinta riippuu odotuksistasi ja tarpeistasi. Jos olet pitkäaikainen työmatkalainen ja haluat välttää joukkoliikenteen joukon, pienen auton ostaminen on täydellinen vaihtoehto. Jos sinulla on oma perhe, sinun on kuitenkin ostettava täysikokoinen tila-auto, jotta jäsenet mahtuisivat perhematkoille. Sinun on supistettava päivittäisiä prioriteettejasi varmistaaksesi, että käyttämäsi raha ei mene hukkaan. 

Suunnittele budjettiasi Budjetin

asianmukainen suunnittelu voi auttaa sinua arvioimaan kuukausittaisten autokustannusten, kuten polttoaineen, vakuutuksen, korjauksen ja huollon, kokonaiskustannukset. Autolle käyttämäsi raha ei pääty vain autoliikkeeseen, joten muista ostaa ajoneuvo, jolla sinulla on todella varaa!

Ennen kuin teet ostoksen, tee yksityiskohtainen budjettisuunnitelma, jotta et voi ylittää kulutustasi. Se auttaa myös hallitsemaan muita kuukausittaisia ​​lasku-, vuokra- ja ruokakauppakuluja. Voit käyttää laskentataulukkoa seurataksesi menojasi kattavasti, jolloin sinulla on mahdollisuus valvoa ensimmäisen auton ostokustannuksia.

Tee tutkimuksesi

Älä osta vain autoa ja allekirjoita paperit! Aivan kuten muutkin ostot, auton ostaminen vaatii paljon tutkimusta. Voit vierailla autonarvostelusivustoilla, joilla voit lukea ostajien arvosteluja tietyn mallin suorituskyvystä ja ominaisuuksista. Tämä voi auttaa sinua punnitsemaan ostamasi auton päätökset, ymmärtämään mahdollisesti kohtaamiasi ongelmia ja vertaamaan hintoja.

Testaa auto autolla

Pyörän taakse ajaminen ja auton ajaminen tiellä on helpoin tapa tehdä päätös. Voit jo kertoa paljon ajoneuvosta koeajon aikana, kuten hallintalaitteiden sijainnin, mahdolliset vaikeudet ja kuinka mukava olet ajaessasi sitä. 

Testaajossa autoa, sinun on kuunneltava ääniä, jotka saattavat viitata ongelmiin, kuten tikkaamiseen, kiristykseen ja napautukseen. Sinun on myös varmistettava, että ohjauspyörä ei ravista tai tärise ja että se on vakaa koko ajon ajan, jotta et pääse autoihin törmäämiseen. 

Soita Ruostepajalle

Jos olet vihdoin tehnyt ostoksesi, voit soittaa meille huoltovinkkejä! Voimme auttaa sinua huolehtimaan autostasi säilyttääksesi sen laadun ja upean uuden ilmeen. Voit suunnata verkkosivustollemme saadaksesi lisätietoja.

Ruostepaja: Suojaa autosi maali näillä vinkeillä

Ruostepaja: Suojaa autosi maali näillä vinkeillä

Auton huolto voi olla kallista vahingon koon ja vakavuuden mukaan, erityisesti ajoneuvon ulkopinnalla. Voit säästää paljon rahaa ja muita resursseja ottamalla itsellesi huolta autostasi mahdollisimman paljon.

Aloita pitämällä auton fyysinen ulkonäkö seuraavien helppojen vaiheiden avulla:

Pese auto säännöllisesti

Ei ole mitään muuta haitallista kuin auto, joka kulkee tietä pölyn, lian, lintujen ulosteiden ja muiden tahrojen peitossa. Auton pitkäaikainen altistuminen lialle ja lialle voi vahingoittaa sen ulkopintaa. 

Yksi yksinkertaisimmista mutta tehokkaimmista tavoista ylläpitää autosi on pesemällä sitä säännöllisesti. Jos käytät autoa päivittäin työhön, kouluun ja muihin tehtäviin, on suositeltavaa pestä se vähintään kerran viikossa. Tämä poistaa lian kertymisen ja vähentää UV-säteiden aiheuttamia haitallisia vaikutuksia.

Vältä autosi pesemistä suorassa auringonvalossa. Valitse sen sijaan varjoisa kohta, ennen kuin pyyhit auton pinnan pehmeällä liinalla. Käytä niin paljon kuin mahdollista, puhdistusaineita, jotka on suunniteltu autoille, koska tavallinen saippua, astianpesuneste tai muut puhdistusaineet on valmistettu haitallisista kemikaaleista, jotka voivat vahingoittaa autosi pintaa.

Kiillota pinta vahalla.

Autosi peseminen ei riitä pitämään sitä likaantumattomana ja suojattuna haitallisilta auringon säteiltä. Suojaa autosi saastumiselta, lintujen ulosteilta ja muilta elementeiltä levittämällä pinnalle vahakerros. Tämä parantaa myös autosi kiiltoa, jolloin se näyttää hyvältä uudelta.

Markkinoilla on monenlaisia ​​autovahoja etsimäsi suojan mukaan. Ennen kuin ostat, selvitä autosi kunto ja selvitä, millainen suoja olisi parhaiten sille.

Käytä

autokantta Autokannet tarjoavat lisäsuojaa autollesi, kun et käytä sitä, varsinkin jos sinulla ei ole autotallia ja pysäköit autosi vain kadulle. 

Näitä on erityyppisiä, mutta parhaat ovat hengittävyyttä tarjoavia, koska tämä estää kosteuden muodostumista kannen alle. Jos asut alueella, jossa on usein korkea kosteus, tämän tyyppinen suojus olisi paras autollesi.

Toisaalta joissakin auton kannissa on vedenkestävä pinnoite, joka suojaa autoa happosateelta ja liialliselta kosteudelta. Varmista, että suojus sopii täydellisesti autollesi, koska muuten se ei olisi yhtä tehokas pitämään autosi suojattuna.

Levitä synteettinen pinnoite

Jotkut ihmiset haluavat käyttää synteettistä pinnoitetta lisäsuojan antamiseksi auton viimeistelylle. Tämä tarjoaa lukuisia etuja, kuten auton ja vedenpitävyyden parantamisen. Se suojaa autoa myös kemiallisilta tahroilta ja muilta tahmealta nesteiltä, ​​kuten tervalta, virheen roiskeilta ja puun mehuilta.

Ruostepaja: Auton ostamisen edut

Ruostepaja: Auton ostamisen edut

ostaminen on sijoitus. Se voi maksaa sinulle tietyn määrän rahaa, mutta se on ostamisen arvoinen. Sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, ennen kuin ostat yhden. Nämä ovat seuraavat: 

 • Sinun tulisi ottaa huomioon budjetti, jonka voit kohdentaa sille. 
 • Mieti, mikä auto sopii sinulle ja perheellesi parhaiten. 
 • Sinun tulisi miettiä tarvitsemasi tilan määrää, olipa kyse yksinkertaisesti itsestäsi tai suuremmasta, johon mahtuu koko perheesi. 
 • Voit miettiä millaista automallia haluat olla. 
 • Mene sellaisen automerkin kanssa, jolla luotat korkealaatuisilla ominaisuuksilla. 

Vaikka auton valinnassa on paljon harkittavaa, sillä on paljon etuja, jotka liittyvät sen ostamiseen. Olemme listanneet edut, joita voit odottaa omistamalla auton. 

Sinun ei tarvitse huolehtia työmatkasta

Yksi auton omistamisen suurista eduista on, että se säästää vaivaa joukkoliikenteessä. Työmatka vie veronsa energiasta, ja voit välttää liiallisen uupumuksen, jos ajat mukavalla autollasi. 

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia bussi- tai juna-aikatauluista. Sinun tarvitsee vain mennä omaan tahtiisi, jotta pääset haluamaasi määränpäähän. 

Sinulla voi olla uusimmat ominaisuudet 

Auton omistamisen toinen etu on, että sinun on valittava uusin malli. Voit ostaa uuden version uusimmilla ominaisuuksilla. 

Et ole vain trendissä, mutta voit myös tuntea itseluottamuksesi lisääntyvän ajaessasi ajoneuvolla, joka voi kiinnittää kaikkien huomion. Lisäksi voit lisätä uusimpia tekniikoita ajoneuvoihisi, kuten kaistavahtivaroitukset, törmäyksenestojärjestelmät ja paljon muuta. 

Voit räätälöidä sen mieleisekseen.ottaminen

Autositarkoittaa, että sinun täytyy soittaa laukaukset ja valita, miltä haluat sen näyttävän. Voit muokata sen teknisiä tietoja, kuten sisä- tai ulkotilojen muotoilua, käyttämiesi renkaiden tyyppiä ja muuta. 

Voit viedä sen minne haluat.

Yksi parhaimmista autoistasi on vapaus, jonka sinulla on sen kanssa. Sen lisäksi, että sinun on suunniteltava se mieltymystesi mukaan, voit viedä sen kyytiin missä ja milloin haluat.

Jos sinulla on iso perhe, voit viedä lapsesi ajamaan kaupungista pois ilman huolta. Voit helposti siirtyä paikasta toiseen auton kätevästi. Lisäksi olet mukava ja turvallinen koko ajan. 

Visit Ruostepaja!

Autosi säännöllinen tarkastus on yksi tapa ylläpitää sitä kunnolla. Ruostepaja auttaa sinua mielellään ruosteen korjauksissa, automaalauksissa tai muissa kiinnityksissä. Vieraile verkkosivustollamme tänään saadaksesi lisätietoja. 

Ruostepaja: Paras tapa korjata auto

Ruostepaja: Paras tapa korjata auto

Jokaiselle auton omistajalle on aina ollut ensisijaista huolta siitä, että ajoneuvo on kunnossa. Näin voit ajaa tyylikkäästi ja voit olla vakuuttunut siitä, että olet turvassa riippumatta siitä, minne menet. 

Vaikka haluat varmistaa, että autosi on jatkuvasti huippukunnossa, kukaan ei voi välttää tieliikenteen onnettomuuksia tai onnettomuuksia. On hetkiä, jolloin moottorisi ei yksinkertaisesti toimi yhteistyössä tai renkaat menevät yli jyrkän törmäyksen kadulla. 

Jotkut auton omistajat haluavat oppia parhaista tavoista korjata autonsa rikki. Paras tapa tehdä tämä on tuoda se mekaanikon luo ammattitaitoista apua varten. Sinun tulisi kuitenkin oppia myös perusvinkeistä auton korjaamiseksi hätätilanteissa. 

Täällä Ruostepajalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat valmiita kaikkiin tilanteisiin tiellä. Katsokaa joitain vinkkejä parhaaseen tapaan korjata auto: 

 • Tunne perusteet
  Jokaisen auton omistajan tulisi ainakin tietää ajoneuvon toiminnan perusteet ja korjata perusongelmat. Jotkut näistä sisältävät moottorin puhdistamisen, jäähdytysnesteiden vaihdon tai renkaiden vaihdon. Tunne perustietosi, ja se voi vain auttaa sinua eräänä päivänä. 
 • Tuo työkalupakki
  On parempi olla valmistautunut kuin joutua pysymään jumissa tien reunalla tuntikausia. Ylimääräisen työkalusarjan tuominen autoon voi auttaa erityisesti, jos ponnahdat renkaan tai jos moottori lakkaa yhtäkkiä toimimasta. 
 • Pidä mekaanikko pikavalinnassa
  Riippumatta siitä, kuinka paljon luulet tietäväsi autoista, on parempi olla turvassa kuin pahoillasi tien päällä. Jos autosi rikkoutuu etkä tiedä mitä tehdä, pyydä mekaanikkoa auttamaan sinua puhelimitse, jotta he voivat opastaa sinut auton korjausprosessin läpi. 
 • Tarkista ennen ajamista
  Ennen kuin edes lähdet päivälle, tarkista ensin autosi. Varmista, että kaikki asiat ovat kunnossa ennen lähtöä, etenkin pitkälle matkalle. Avaa huppu, tarkista renkaat ja testaa jarrut. Nämä yksinkertaiset toimet säästävät sinua tieliikenteen ongelmista. 

Ruostepajasta Ruostepaja-

autopalvelukeskus sijaitsee Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota parasta huoltoa asiakkaillemme ja heidän autoilleen. Tarvitsetpa meitä korjaamaan joitain vaurioita, suorittamaan öljyn rutiininomaisen vaihdon tai vaihtamaan yksinkertaisesti vanhat renkaat uudempiin, älä etsi enää! Kaupamme on erikoistunut korjauksiin, vaihtoihin ja rutiinitarkastuksiin.

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme ja palveluistamme, lähetä meille viesti verkkosivustollamme. Henkilökuntamme jäsen ottaa sinuun yhteyttä pian ja auttaa tapaamisen suunnittelussa.

Theme: Overlay by Kaira
Ruostepaja Oy © 2020